964 359 359

Eventos

Sessió virutal #UERadarBulos

Sessió virutal #UERadarBulos

15/02/2021

Et fies de tot el que lliges en xarxes? Necessites contrastar-ho? Tens la sensació que a vegades te la colen? Llavors no et pots perdre el taller #UERADARBULOS que organitzem el pròxim 25 de febrer a les 16.00 hores.

Coneixerem com combat la Unió Europea la desinformació i les fake news i presentarem eines perquè siguem capaces de lliurar la nostra pròpia batalla contra la Infodemia, un fenomen que l'OMS ha qualificat com a excés d'informació sobre un tema, faules o rumors que dificulten que les persones troben fonts i orientació fiables quan el necessiten, especialment en temps de COVID-19.

Comptarem amb la presència de prop d'un grup extens de punts d'informació Europe Direct de tota Espanya, membres de la Representació de la Comissió Europea i experts i expertes en la matèria de Maldita.es

Us convidem que envieu qüestions sobre les quals us agradaria que se centrara la xarrada amb l'objectiu d'ajustar el debat a les vostres vertaderes inquietuds.

Per a això, us facilitem una llista de temes globals que podrien ser del vostre interés:

  1. SALUT
  2. FONS DE RECUPERACIÓ
  3. CAMPANYA DE VACUNACIÓ
  4. TRANSPARÈNCIA
  5. LA UE DAVANT EL COVID-19
     

Teniu fins dilluns que ve 22 de febrer per a llançar les vostres preguntes prèvia inscripció:

 

Inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsdhbsrp5udrvzmvlc8vm7dc1rf4ouzwpbo86xkchtmef5eixw/viewform?usp=sf_link.

Preguntes:

https://app.sli.do/event/7jtbbr2c

 

Us esperem!

________________________________________________________

¿Te fías de todo lo que lees en redes? ¿Necesitas contrastarlo? ¿Tienes la sensación de que a veces te la cuelan? Entonces no te puedes perder el taller #UERADARBULOS que organizamos el próximo 25 de febrero a las 16:00 horas.

 

Conoceremos cómo combate la Unión Europea la desinformación y las fake news y presentaremos herramientas para que seamos capaces de librar nuestra propia batalla contra la Infodemia, un fenómeno que la OMS ha calificado como exceso de información acerca de un tema, bulos o rumores que dificultan que las personas encuentren fuentes y orientación fiables cuando lo necesitan, especialmente en tiempos de COVID-19.

Contaremos con la presencia de cerca de un grupo extenso de puntos de información Europe Direct de toda España, miembros de la Representación de la Comisión Europea y expertos y expertas en la materia de Maldita.es

Os invitamos a que enviéis cuestiones sobre las que os gustaría que se centrara la charla con el objetivo de ajustar el debate a vuestras verdaderas inquietudes.

 

Para ello, os facilitamos una lista de temas globales que podrían ser de vuestro interés:

  1. SALUD
  2. FONDOS DE RECUPERACIÓN
  3. CAMPAÑA DE VACUNACIÓN
  4. TRANSPARENCIA
  5. LA UE ANTE EL COVID-19

Tenéis hasta el próximo lunes 22 de febrero para lanzar vuestras preguntas previa inscripción:

 

Inscripción:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhBSrP5udrVzmVlc8vM7dC1RF4OuZwPbo86xKChTmEF5eixw/viewform?usp=sf_link.

Preguntas:

https://app.sli.do/event/7jtbbr2c

 

¡Os esperamos!

Formulario de inscripción

Los campos marcados con * son obligatorios