964 359 359

Eventos

Nit Europea de la Investigació (MEDNIGHT GTS)

Nit Europea de la Investigació (MEDNIGHT GTS)

30/09/2022
La Nit Europa de les Investigadores i Investigadors se celebra el 30 de setembre de 2022 amb l'objectiu d'apropar la ciència a la ciutadania mitjançant múltiples activitats adreçades a persones de totes les edats. 

La Universitat Jaume I se suma a diverses universitats i entitats en la Nit Mediterrània de les Investigadores i InvestigadorsMEDNIGHT GTS 2022. Al llarg de la vesprada del dia 30, a la Universitat Jaume I de Castelló, es podrà gaudir de demostracions científiques, xerrades de dones investigadores, jocs col·laboratius, etc.

Europe Direct Castelló participa a l' Espai de difusió de l’acció de la Unió Europea i dels projectes científics europeus i a més a més organitza la Taula rodona d'oportunitats europees en mobilitat i recerca, en el marc de l’Any Europeu de la Joventut.

Des de l'experiència pròpia de dos joves, especialistes en els seus camps, es parlarà de les oportunitats europees en mobilitat i recerca.

Moderadora:
Mariam Camarero Olivas, Catedràtica d’Economia Aplicada, Coordinadora del grup d’investigació INTECO – Grup d’Investigació en Integració Econòmica de la Universitat Jaume I, membre de l’Institut Interuniversitari d’Economia Internacional.

Ponents:
Raül Romero Valls, Team Leader – IT Portfolio Manager in the Health & Food Safety domain, Comissió Europea. (Ponent com a part del Programa Europeu Back to University)
Marcileia Zanatta, investigadora postdoctoral del Programa Marie Sklodowska-Curie en l’Institut de Materials Avançats (INAM) de la Universitat Jaume I.

Mednight GTS és un projecte finançat per la Comissió Europea a través del programa Horizon MSCA and Citizens 2022. Acord de subvenció Nº 101061179