964 359 359

Actualidad

El Club de Producte Sostenible de Plana de l’Arc reunit per una nova eina de calitat sostenible

31/05/2023 - Actualidad

Durant la jornada d’ahir, va tindre lloc a la Casa de la Cultura de la Vall d’Alba un workshop dirigit a les empreses pertanyents al Club de Producte Sostenible de Plana de l’Arc, amb l’objectiu de formar als establiments en la nova eina que permet diagnosticar el grau de sostenibilitat d’aquests, i que ha sigut impulsada des de l’àrea de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló. La gerent de l’agrupació de municipis, de la Plana de l'Arc, Alicia Puig, va aprofitar la jornada per a donar una càlida benvinguda als nous integrants.

Els municipis de Plana de l’Arc es troben alineats estratègicament amb les polítiques europees de sostenibilitat a través de tota la seua oferta ofereix turística. Des de 2021, comptem amb 25 establiments turístics adherits a aquest projecte amb l’objectiu de treballar un pla de desenvolupament sostenible, enfocat a la qualitat turística i la formació, respectant el territori i apostant per la tradició i la cultura.

La contínua cerca de la gestió de la qualitat dels serveis i del destí en general, tant en la creació d’ocupació, mobilitat sostenible, com en l’elaboració dels seus productes i col·laboracions de km 0, és possible gràcies a la introducció d’una eina de diagnòstic que permetrà a les empreses fer una valoració quantitativa sobre quin és la seua situació en relació al nivell de sostenibilitat. Aquesta eina es troba recoltzada pel Centre Oficial d'Infomació europea de la Comissió Europea, Europe Direct Castelló, albergat a la Diputació de Castelló concretament a l'àrea de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals. Per a aquest centre és fonamental ajudar aquestes iniciatives i contribuir així als objectius del Pacte Verd Europeu.

Des de Plana de l’Arc es convida a nous establiments turístics a unir-se al Club de Producte amb la finalitat d’augmentar l’oferta i oferint la qualitat demandada pel mercat.

Esteu atents i atentes a les xarxes socials perquè pròximament el Centre Europe Direct Castelló realitzarà jornades informatives sobre el Pacte Verd Europeu i el Pla RePowerEU.

Font: Notícies de la Plana de l'Arc